Preasfințitul Părinte Veniamin a colindat beneficiarii Azilului din satul Alexandru Ioan Cuza

      Miercuri, 10 ianuarie 2024, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, înconjurat de un grup de clerici din Protopopiatul Cahul, a vizitat Azilul din satul Alexandru Ioan Cuza, pentru a aduce bucurie persoanelor aflate aici și a-i colinda, oferind daruri și încurajând pe toți. 
     Amintim ca Preasfințitul Părinte Veniamin a creat o tradiție, de la venirea în eparhie, ca la sărbătorile din timpul anului să viziteze familiile defavorizate și bătrânii din Azil pentru a-i bucura și a arăta dragostea sa și grija Bisericii pentru aceste famili.

    Preasfințitul Părinte Veniamin a binecuvântat și a rostit un cuvânt de învățătură și încurajare atât pentru beneficiari, cât și pentru lucrătorii azilului, oferindu-le daruri, calendare și produse alimentare care să-i bucure în aceste zile binecuvântate prilejuite de praznicul Nașterii Domnului Hristos.
    Administrația, cât mai ales beneficiarii azilului l-au primit cu multă bucurie pe chiriarhul lor, apreciind grija acestuia de a fi în mijlocul lor la marile sărbători din timpul anului, mulțumindu-i pentru grija față de ei și bucuria adusă prin colind și daruri.

Biroul de presă al Episcopiei Basarabiei de Sud.

Galerie foto