La Centrul Eparhial din municipiul Cahul au poposit primii colindători

În dimineața zilei de vineri, 22 decembrie 2023, la Centrul Eparhial din municipiul Cahul, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud a primit primii colindători de anul acesta care au venit să vestească Nașterea Pruncului Hristos – Mânuitorul lumii.

Primii colindătorii au fost copii de la Grădinița Nr. 8 „Prichindel” din Cahul, care însoțiți de dna. director Angela Bogos și educatori au colindat, urat și semănat, aducând bucurie prin gingășia și glasurile lor plăpânde.

De asemenea, au colindat și un grup de elevi de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Cahul, transmițând urările din partea instituției și mulțumind pentru frumoasa colaborare Preasfințitului Părinte Episcop.

La final, Preasfinția Sa a mulțumit și a oferit daruri tuturor colindătorilor, în semn de recunoștință pentru vestea cea bună adusă prin colind la Centrul Eparhial din Cahul, transmițând cadrelor didactice și părinților mulțumirea și prețuirea pentru păstrarea datinilor, urându-le tuturor sărbători binecuvântate, cu pace și bucurie.

 

Biroul de presă al Episcopiei Basarabiei de Sud.

Galerie foto