Guvernul României a contribuit la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru bătrânii parohiei „Sfântul Ierarh Nicolae" din or Cimișlia

Guvernul României a contribuit la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru bătrânii parohiei ortodoxe române „Sfântul Ierarh Nicolae" din orașul Cimișlia, Republica Moldova.

Comunitatea Religioasă Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Ierarh Nicolae", din cadrul Mitropoliei Basarabiei, Episcopia Basarabiei de Sud, orașul Cimișlia, a finalizat achiziționarea și instalarea mobilierului în incinta paraclisului Sf. Cuv. Muc. Evdochia, un proiect pentru îmbunătățirea calității vieții bătrânilor  comunității.

Proiectul „Un mic colț de pace și  liniște, adaptat nevoilor  fiecăruia” a fost finanțat de Departamentul pentru Relații cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

Lucrările s-au desfășurat în perioada  aprilie - octombrie 2023. Valoarea totală a acestora este de 100 460 lei, din care 95 676 lei este suma nerambursabilă din partea Departamentului pentru Relații cu Republica Moldova.

#DRRM #GuvernulRomâniei #MitropoliaBasarabiei

Galerie foto