Un nou pelerinaj pentru credincioșii din Cahul

     Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, 20 de credincioși de la paraclisul Centrului Eparhial din municipiul Cahul, însoțiți de către Pcuv. Arhim. Casian Teoreanu, au vizitat în perioada 6 - 8 octombrie 2023 obiectivele ecleziale și străvechile vetre monahale din Moldova Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt.

     Au fost vizitete mănăstirile din județele Iași, Neamț și Suceava, iar în ziua de duminică, 8 octombrie, pelerinii s-au bucurat duhovnicește prin participarea la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Putna și s-au închinat la mormântul Sfântului Ștefan.

    De asemenea, în perioada 9-10 octombrie, 20 de credincioși din raionul Cantemir însoțiti de către Pcuv. Protos. Serafim Codați, egumentul Mănăstirii Eroilor din satul Stoianova sunt în pelerinaj în Arhiepiscopia Iașilor pentru a descoperii frumusețea ortodoxiei românești.

     Amintim faptul că aceste pelerinaje au fost organizate cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Teofan și cu sprijul Arhiepiscopiei Iașilor.

Biroul de presă al Episcopiei Basarabiei de Sud.

Galerie foto