CALENDAR

    (neîndreptat)
  • 28 Februarie
    Sf. Ap. Onisim; Sf. Mc. Maior (Harți)
  • 29 Februarie
    Sf. Sfințiți Mc. Pamfil preotul și Valent diaconul; Sf. Ier. Flavian, arhiepiscopul Constantinopolului
metropolia basarabiei trinitas trinitas radio trinitas ziarul lumina doxologia trinitas trinitas trinitas

Episcopia Basarabiei de Sud promovează valorile creștin-ortodoxe românești cu finanțare de la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Episcopia Basarabiei de Sud promovează valorile creștin-ortodoxe românești

cu finanțare de la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

 

    Instituția Religioasă Episcopia Basarabiei de Sud a implementat, în perioada 1 mai 2023 – 31 iulie 2023, proiectul „Mediul virtual – Promotor al spiritualității românești din Episcopia Basarabia de Sud”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

     Proiectul își propune să contribuie la creșterea gradului de informare și de vizibilitate a activităților desfășurate de Episcopia Basarabiei de Sud cu privire la realitățile existente în țară, dar și la educarea tinerei generații (prezentă tot mai mult în spațiul virtual) prin transmiterea și distribuirea de materiale în care sunt promovate valorile creștin-ortodoxe și identitare românești.

      În acest scop, am reușit să achiziționăm, cu sprijinul financiar al DRRM, laptopuri, imprimante, sisteme Desktop, stabilizator imagine, obiectiv aparat foto, materiale publicitare.

     Toate acestea ne vor ajuta să realizăm materialele informative pe care urmează să le prezentăm la diferite evenimente (prezentări PowerPoint; lucrări științifice; etc) și să le transmitem pe canalele de comunicare ale Episcopiei (Facebook, Instagram, site-ul oficial, canalul de youtube, TV Trinitas – televiziunea Patriarhiei Române).

     Practic, prin facilitarea pregătirii și transmiterii materialelor în spațiul on-line a activităților și evenimentelor desfășurate în cadrul Episcopiei Basarabiei de Sud, opinia publică va putea fi informată corect în legătură cu valorile identitare românești.

     Valoarea proiectului este de 98.000 lei, din care 93.100 lei - finanțare nerambursabilă oferită de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

 

Biroul de presă al Episcopiei Basarabiei de Sud

Galerie foto